24 December 2009

|Sawang|

Salam....

Dah lama dah blog ditinggalkan tanpa posting2 terkini. Kemalasan melanda di samping aktiviti lain seperti masak-memasak dan berperang di mukabuku, layan citer budak2 kat satu mangga dan yg terkini duk melayan kucing2 ku, thom ngan mell. Akhirnya berjaya gak aku bawak diacing ni ke KL...

Sedar tak sedar dah hampir 3 bulan aku kerja kat KL. Banyak menda baru aku belajar, ramai kawan baru aku kenal. Seronok kerja kat sini. yela, suasana beru, kerja baru, kawan2 dan kenalan pon baru. Waktu kerja start kul 7.30am. So seawal 6.45am aku dah gerak dari umah. Kalu dulu 7.45am baru aku gerak. Meredah jalan Yap Kuan Seng setiap pagi... Seb baik masuk keje awal, so tak de la jem sangat. Balik pun 4.30pm dah keluar. Biasanya aku terus balik umah. So dalam 5.15pm dah sampai umah. Aktiviti lepas tu, golek2 depan tv sampai la tertdur... huhuhuh....

Kerja baru, tempat baru, tapi aktiviti jalan2 tetap juga. Beberapa event yg aku tak sempat ak update, Jalan2 car makan @ Perlis, Mencari kedinginan @ Cameron Highland dan Reunion SMSTJ 99ners @ Redang. Tu nanti2 la aku update. Gambar banyak kat lappy. Ni update blog dari komp di tempat kerja. Hari ni adalah hari berehat2 sebab tak de kes. Skali skala update dr hospital bleh la. lagipun bos ku tiada... huhuhuhu....

3 comments:

Lady Qay said...

PNUH BLOG KO NI NGAN SAWANG...ALA2 MCM RMH HNTU PUN ADA GAK...HAHA

umi_e said...

salam.... dah keje kat KL ekkkk

* macam mana meow tu boleh hilang?

..blindart.. said...

pintu tak tutup rapat... seb baik seekor je yg kuar... =(