15 March 2010

|Not Feeling Very Well|

DSC_0011

Salam...

Tak bape sihat since friday. X pi klinik pon. Self medication je. Stok ubat masih cukup kat umah. So makan je ubat. Tapi hari ni much2 better la. Terpaksa gagahkan diri masuk lab. Dah la Generator tak sampai hari ni. Memang panas hati. Tengok balik gambar2 sipadan rase tenang sikit. Miss Sipadan so much. Dah la trip p Perhentian di tunda ke tarikh lain yang tak tau biler. Hurmmm.... Nasib la Labuuuuu....


Nota Kaki
1. Tahniah untuk En Ijad atas pernikahannya semalam di Bentong, Pahang. Gambar nanti2 la aku upload.
2. Cik Kudut beranak lagi.... tak sabar nak balik kg...
3. Anak Taik Lalat yg palin ensem baru je mati.... sedeh....

8 comments:

umi_e said...

Salam... semoga cepat sihat...

WanYgBest said...

get well soon ateng...
lawanye gmba nih...leh jd poskad!
ciannye diacing dah mati :( tak sempat nak kidnap...eh...catnap...

..blindart.. said...

umi_e-thanks...

wan-tq... gambo kat kapalai ni... mase pi island hopping...
tu la pasal... tak sempat nak kene catnap....

celine said...

kesian.. bawakla berehat cukup2..
aku pun ngan sipadan.. ntah bila lagi nak pegi..

hmm dapat msg ko smlam.. takziah buat kluarga chacha.. smoga rohnya ditempatkan dikalangan orang yang beriman.. amiinn..

Scarred Soul said...

Anak taik lalat paling hensem?

Yang hitam itu kah?

Owh, tidak~~

Xpe, dia tengah main-main dgn happy nya kat heaven.

Anyway, get well soon~

..blindart.. said...

yup... yg paling hensem tuh... sedeh...

paij188 said...

ok la tu tak payah susah pegi klinik. tp still tak bole enjoy all the awesome pic. FLICKR tak bley bukak la kat UAE.

..blindart.. said...

tipot-tuh la pasal. hurmm... nak wat camne, aku tak suka direct upload, nnti kene readjust size.... hurm, camni la, gambar yg aku up kat blog, aku up gak kat facebook. khas utk ko. huhuhuhu...