16 March 2009

~aktiviti hujung minggu 1~

Salam kepada pembaca semua (ada ke yg baca blog aku)... Lama dah rasenya aku tak update blog ni. Bukan takde cerita yang di kongsi, cuma kemalasan tahap dewa untuk menaip. huhuhu... Lately ni kat opis duk menaip je, menyiapkan kes-kes yang tertangguh. Bos dah bising dah. Hari-hari duk tanya, bila nak hantar kes ke TPR... ni la jadinya bila tak fokus. Bukan nak salahkan sesapa, memang salah sendiri. :(

Hujung minggu lepas, aku p kl menghadiri wed Ziat, schoolmate aku mase kat STJ. Sebenarnya, kitaorg satu gruop masa minggu orientasi. Rumah dia, dekat area Jusco Taman Maluri. Dekat je ngan umah Remy. Tapi, aku sampai agak lambat juga sebab duk tunggu Ema ngan Ayuniza yg tak jumpa-jumpa jalan. Cian derang, n cian kitaorang (aku n emi) sebab penat tunggu. huhuhuhu... Sampai kat sana dalam pukul 2.00 pm. Pengantin dah pun bersanding. Kalau la kat Johor, kul 2.30 pm pun kekadang pengantin tak sanding lagi. Mozac, syahdiana ngan Esah dah ada dah. Dr apa yg Mozac bgtau, Khairayu, Faiz Rahmat, Roziah, Marina n pasangan masing2 dah sampai awal n dah balik pun. Bebudak STJ lain yg datang pastu Jobong, Ipin, Keju, Rafiz, Boyot, Apen, Lobai, Amir, Aelyna n hubby, Reena n hubby, Katik n hubby, Hanni, Zaidah, Malina, Nanot n Keri... (sorry la pada sesapa yg tak disebut namanya).

Makanannya sedap seperti yang dijangkakan di majlis2 kawen. huhuhuhu... Tengah sedap bual2, hujan turun mencurah2. sangat lebat. Nasib baik mase tuh kebanyakan tetamu dah balik. Kalau tak kesian gak, sebab khemah naik air. Banjir.. Lepas sesi bergambar ngan pengantin, masing2 pun balik.... kat bawah, gambar2 semasa majlis tersebut... enjoiceee..... gambar-gambar lain buleh tengok kat facebook....

makan time....

sesi mengayam ketupat.... :)

menunggu pengantin bergambar....

2 comments:

Lady Qay said...

teng, edit la gmbr bg cerah skit nak tgok bru load..mn nak nmpk muke org...hehehe..muke pgntin pun tak nmpk..ko gune picasa ke..sng je..hehehe...

pndi plak aku mgajar org..hahaha

..blindart.. said...

gelap ke? tak perasan plak. biasa aku letak gambo satu2. saje je nak try wat camni. akan diusahakan untuk n3 lain...