20 August 2009

[Salam Ramadhan]

Salam....

Ramadhan datang lagi. Sudahkah kita bersedia utk melalui bulan yg mulia ini? Harap2 dah sedia la ye. Tadi penyimpan mohor2 besar dah announce kat TV, 1 Ramadhan tahun ni jatuh pada hari sabtu, 22 Ogos 2009. Ini bermakna malam sok dah start solat Tarawikh. Bermakna, sok lepas keje, kene terus balik kg le. Malamnya nak p masjid ngan mak ngan adik2 aku.

K la, sempena kedatangan Ramadhan al mubarak ni, aku nak minta ampun dan maaf kepada semua kawan2 dan sesapa yg ada baca blog aku yg tak seberapa nih (ada ke org baca?). Maafkan andai ada tersilap kata, tersalah laku yg aku buat secara sengaja atau tidak. Halalkan makan minum dan segala hutang piutang. Sesapa yg ada aku hutang, sila la tuntut ye, aku kekadang buat2 lupa terlupa. Maklum la, dah lanjut usia berumur. Semoga puasa tahun ni memberi nafas baru kepada kita semua.

enjoy video kat bawah ni. Tapi abaikan ucapan yg last skali tu ek. Lambat lagi...




Salam Ramadhan.....

Nota Kaki
1. Malas nak p meeting sok pagi....
2. Weekend masa puasa ni dah dirancang ngan baik. Buka puasa bersama rakan2 dan keluarga.
3. Next week ada rakaman kat RTM

3 comments:

♥ 나나 ♥ said...

salam ramadhan~!



p/s: rakaman raya kah :-?

azuwa said...

salam ramadan jugak!!
ada rakaman RTM?? ateng jd artis jemputan ke?? hik3..

..blindart.. said...

nana, wawa- rakaman kat radio jer. untuk segmen info sihat. tak de la seglamer wawa, masuk tv segala bagai....