07 September 2009

|Surat itu....|

Salam..

Akhirnya, surat yg aku tunggu2 sampai juga. Tak sangka plak seawal ni surat tu sampai. Aku ingat dalam bulan depan, tup2, jumaat hri tu dah sampai opis. Mesti korang nak taukan surat pe... Surat pindah. Pindah Kl... yeayyyyy...

Aku sepatutnya kene lapor diri kat HKL 1/9 ni. Tapi bos suh tangguh sampai 1/10. Banyak keje kene bereskan sebelum pindah. Klu bleh tak nak la menyusahkan orang. Pagi tadi ngadap bos, seb baik tak kene bebel. Sebab aku minta pindah tak melalui jalan yg betul. huhuhu... Lagi pun dah 3 tahun lebih aku duk kat enforcement. So tak salah cuba menda yg baru ni.

So... hari2 mendatang ni akukene siapkan inspection, report2 tertangguh, kes2 yg tak abih2 lagi (atleast dah fial draft), kemas2 barang, jual apa yg patut kat hosmet.... Hurmmm... tu je kot... k la, nak start packing dah.... sampai jumpa lagi...

Nota Kaki
1. Dah bgtau mak... mak tak kisah...
2. Nnti aku duk Cheras...berpk2 sama ada nak naik train or car pool ngan harimi.
3. Hari ni b'day anak buahaku Rabiatul Nazuha... dan dapat anak buah baru...

10 comments:

WanYgBest said...

wahhhhh!!! tahniah!!! senang la ko nak belanja aku pasni..heheheh

..blindart.. said...

tq2.... macam la ko ada kat kl skang nih... =p

thesweetlittlecat said...

fuiyoh.. makin menjadi2 lah duk kl! :)

kucingorengemok said...

tahniah... tapi orang kl cuti sikit tau! huhu

celine said...
This comment has been removed by the author.
celine said...

tahniahh.. welcome to the club.. slamat menempuhi suasana kerja baru.. wish u the best of luck.. :)

Lady Qay said...

lps ni ko kn bersesak blik ler kt hkl tu nk cri parking..huhuhu...tp papepun thniahhh

Cinda... said...

wah dah join center region la plak..

umi_e said...

selamat berpindah kerja ke tempat baru :)

* Kalau dok Cheras, tak jauh dari tempat kak e, meh ler jalan2 sini ya ;)

♥ 나나 ♥ said...

oh~ tahniah! :)

selamat bekerja nanti di KL. xrindu kt kucing2 di umah nnt? ;p