04 October 2009

| Announcement : SMSTJ 99ners Reunion |


Salam....

Entri ni khusus untuk bekas pelajar Sekolah Menengah Sains Tuanku Jaafar 95-99. Sedar tak sedar dah hampir 10 tahun kita meninggalkan alam persekolahan. Banyak pengalaman dan kenangan kita kongsi bersama dari tahun 1995-1999. Hari-hari tengok muka yang sama, belajar ditempat yang sama, makan ditempat yang sama, tidur pun di tempat yang sama. Kat STJ la kita belajar menjadi seorang manusia. STJ jugak la yang membentuk kita sekarang. Oleh itu, sempena ulang tahun ke 10 kita meninggalkan sekolah ni, beberapa bekas pelajar telah merancang untuk mengadakan satu reunion. Butiran mengenai majlis tersebut adalah seperti di bawah...

Tarikh : 5hb Disember 2009 - 6hb Disember 2009 (2D/1N)
Tempat :
Pangkor Bay View Beach Resort, Teluk Nipah.
Bayaran: RM350/person (Twin Sharing Room)


Rough tentative:-

5.12.09:-

8.00am : Bertolak dari kl (Port TBA) with bus

11.00pm :
Arrive Lumut
Naek bot to Pangkor Island
Transport to Pangkor Bay View Beach Resort
Check in

4.00pm :
Telematches Game (Grouping) – Dry -TBA
Own activities.

8.30pm :
BBQ Dinner
Ilmiah Slot (TBA)

12.00pm: Own activities.


6.12.09 :-

8.00am : Breakfast

9.00am : Telematches Game (Grouping) – Wet - TBA

10.00am: Own activities

12.00pm:
Check out
Naek bot back to Lumut
Back to KL by bus

3.00pm : Final says!!

Bayaran
Deposit : RM 150 (sebelum 30/10/2009)
Baki Bayaran/full payment : RM 200 (sebelum 30/11/2009)
maybank acc aku :
inform aku thru email-nazarudinwakiran@yahoo.com atau my hp kalau dah buat bayaran.

Semua wang penginapan, bas dr KL-Lumut-KL, ferry Lumut-Pangkor-Lumut, BBQ dinner, breakfast adalah termasuk dalam harga package. Sesapa yang nak join, sila inform aku, Fariz (012-xxx7101), Najib (017-2414xxx). Confirmation adalah sebelum atau pada 12/10/2009 (untuk tempah bilik-kene cepat sebab mase tu cuti sekolah).

Kepada 99ners, sila ambil tindakan. Lupakan la siapa kita mase kat skolah dulu, otai, prefect,cendiakiawan, whutever click, jbp, anti-jbp/laki/pompuan/social, pembuli, orang kene buli, LKPI, jambu cikgu, jambu senior, dll, hakikatnya kita dah semakin dewasa. Jadi buang segala perasaan prjudis... Lets combine... RM 350 compare to 10 years story, apa la sangat (quote dr sms Fariz)

3 comments:

{WhenSheTalks} said...

"otai..pembuli, org kena buli, etc" -> haha. sgt klaka. teringat zaman skola->suke flyyyyyy. lol.

tawun lepas g Pangkor Bayview Resort jugak.
bole laaaa..sebab tak jauh dgn pantai + swimming pool.
snorkel?? hurmmmmmmmmm. tayah kot. T__T.
Tp kalo buat games kat pantai tu oke. esp beach volleyball dan segale games yg boleh mendera fizikal. itu lagi fun~! =)

Cinda... said...

ehehhee.. aku nak g.. wet nye nanti aku bank in..

..blindart.. said...

wst-memang nak buat game2 yg mendera fizikal pon... huhuhuh.... btw, zaman skolah adalah zaman yg paling best... bila pk2 klako pun ada gak...

linda-ok