30 May 2010

|New Kitty in the House|


hero ku yg pemalu

Salam....

Kucing ngan aku memang sangat sinonim. Kat mana ada ateng, kat situ ada kucing. Sekurang-kurangnya kat 'wall paper' iPhone. Huhuhuhu.... Memula aku bela kucing kat KL, aku bawa Thom ngan Mell. Tapi malangnya, jodoh Thom ngan kami tak berpanjangan. Dia menghilangkan diri. Sampai la aku bawa Comot ngan Oyen plak. Diacing ni DSH je (pada sesapa yg x tau, bulu pendek/kucing kampung). Asalnya diacing ni ber3, seekor aku bg kawan aku yg nak sangat kucing ni. Comot ngan Oyen kejup je aku bawa, pastu tukar lagi yang terbaru Miki ngan Mika.

Comot ngan Oyen mase x bape comey (kurap kat hidung)

last day kat KL (buat2 muka manje)

Miki ngan Mika ni dua-dua baka DLH (Domestic Long Hair). Sangat le comel teramat. Tapi diacing ni bukan adik beradik. Dua-dua dari ibu yg lain. Miki ni anak Bucuk, kucing jantan. Bucuk ni mak aku pinjamkan kat kawan dia. Kucing jantan nye tengah miang mase tu. Cian Bucuk jadi mangsa rogol. huhuhuhuhu... Hasilnya Miki ngan 4 adik beradiknya yg lain. Perjanjian asal, lepas beranak Bucuk akan di pulangkan. Tapi malang tak berbau, bucuk mati beberapa hari sebelum dipulangkan. Makanya Miki la jadi ganti.

Miki yang comey sangattttt....

Mika plak anak cik Kudut. Kucing betina. Adik beradik 3 ekor. Sekor abang aku catnap. Sekor lagi tak bape nak comel (cian dia kene tinggal). Mika ni cam nak bulu lebat. Hurmmm... tunggu dan lihat je la.

bestnya tido bawah sofa, Mell x bleh kacau... mika

Mika ngan Miki ni kecik lagi. Baru dalam 3 bulan. So, diacing dua ekor ni tak bape nak kawan ngan Mell. Sebab Mell main ganas sangat. Cian tengok Mika ngan Miki kene dera. Lagi satu, si Mell ni tengah 'horny'. Habis si Mika kene rogol. Jalan penyelesaiannya, kalu Mika ngan Miki kat luar, Mell kene kurung n vise versa. Ramai orang tanya, diacing tak berak sepah2 ke? Kalau bawa dalam kereta jalan jauh, diacing poo poo camner? Rahsianya, len kali la aku bagi tau eh...

Nota Kaki
1. Hujung minggu depan jadi photographer utk wedding sepupu aku. Kepada Cik NoorAniszah, terima seadanya je la gambar kawen ko nnti eh.
2. Urusan VISA dah selesai. Tinggal nak pi amik je. Nak g mane? tungguuuu....
3. Sok keje. Generator problem lagi... x suka (tp suka sebab x de kije)

7 comments:

thesweetlittlecat said...

cuteness!!!!

like like like them so much!!!!!

muah muah muah to them!!!!

umi_e said...

salam...

wahhhhhhhhhh comel-comel semuanya!

shahspenser said...

camne nk put caption kat pictures??? by the way, miki comey!!!

g_mulan said...

hahaha...sooo chumel la diacing2 tu...kih kih kih catnap = kidnap =cute je word tu.

..blindart.. said...

kiera, umie_e, shah, ogy-tq2... diacing mmg comel.. btw ogy perkataan tu kawan aku yg reka, aku pun ikut guna... termasuk la perkataan diacing...

kenalinegaraku4u2c said...

Salam bang..lama tak dengar bita.Kucing yang tome tu bagi kat saya 2 ekor bole tak?

..blindart.. said...

kenalinegaraku4u2c-bagi??? mana bleh, sayang semuanya...