10 October 2011

| Main Kawen-Kawen |

Salam....


Keju & Mozac

Comel tak pasangan di atas. Cam budak2 main kawen2 kan. Huhuhuhu.... Duduk sama rendah, berdiri pun sama rendah. Pasangan ni merupakan budak batch aku kat SMSTJ. Pasangan ketiga yang berkahwin sesama batch. Pasangan Dr Maliza & Nazir baru je melangsungkan perkahwinannya 1/10 yang lalu di pihak perempuan dan 8/10 di pihak lelaki. Oleh sebab belah perempuan buat dekat Seremban je, so aku pi yang dekat je la. By the way, dia orang ni pernah digossipkan masa form 1 dulu. Tak sangka berakhir di jinjang pelamin. Untuk kedua-dua mempelai, Selamat Pengantin Baru, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Enjoy some picture yang sempat diambil semasa majlis di Seremban.

malu-malu
Tepung Tawar

Makan beradab

Potong kek

Suap2 kek

SMSTJ 99ners yg hadir
Nota Kaki
1. Berazam utk update blog selalu walaupun cerita merepek
2. Menghitung hari untuk cuti-cuti
3. Masih berhutang update krabi (wpun dah basi)

2 comments:

ainna baijan said...

citer pasal org kawen jer....diri sendiri bile la nak kawen...
ngh tunggu pricess frog ker??pastu kisss jdi manusie....hahahaha

..blindart.. said...

ni alasan aku...

"Aku trima nikahnya... binti 'ayah'nya dgn mas kawin RM...".

Bunyi mcm mudah?

Nah ini erti sbenarnya.

"Aku tanggung nafkah si 'dia' & aku b'tgungjawb m'jganya dr b'buat dosa, dr hal m'dedah aurat smpai kpd kpentingan mnunai solat, b'mula dr dirinya hingga lahir zuriat. Aku mnanggung beban amanah ibu bapanya mnasihat & mlenturnya m'jd istri yg solehah. Jka gagal, maka aku org fasiq, dayus & aku mnempah tiket nraka, aku m'calonkn Zabaniyah m'jmputku, mlibasku hingga pecah t'burai jasadku."

boleh terima tak?