12 May 2011

| Blogpress Application |


Salam...

Semalam baru je download semula application ni. Sebelum ni dah pernah dowload, tapi ter'delete' pulak. Tension je... Bukan pe, app ni kene bayar. Tu yang sedikit ralat tu. Tapi tak pe, yang penting sekarang boleh blogging dimana-mana, bila-bila masa. Bukan x de yg free, tapi yang ni je boleh upload gambar, upload video, link ngan facebook dan twitter.

Yang bestnya app ni, kalau tak de 3g or wifi pun still boleh guna. Karang je apa yang nak ditulis, pastu save as a draft. Bila dah bleh online, post je la. Application ni bukan boleh gak guna utk wordpress, tumblr, joomla dan banyak lagi.

Happy Blogging... Adios...

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

Rauna_safia said...

naza dearie..app ni bley guna utk nokia e72 x?....mcm best jek..ke hy utk iphone?

..blindart.. said...

ni utk smartphone je la....

Shafiq Zubai said...

terbaik..aku pon pakai...tapi, Wordpress for Blackberry

..blindart.. said...

Yup... Tapi tetap x rajin nak update... Huhuhu...