24 January 2010

|entri ke 101|


salam....

Diam tak diam dah 100 cerita aku kongsi ngan semua. Untuk entri ke-101 nih, cuma short entri je. Terima kasih la pada yg sudi singgah ke belog yang tak seberapa nih. 3469 visitor, 19 followers. Not bad kan. Pada yg datang singgah tuh, kalau rajin komen la apa yg patut. Kalau terlebih2 rajin, klik la iklan nuffnang kat sebelah tuh. Leh dapat duit lebih. huhuhuhu....

Nota Kaki
1. Minggu ni bakal menjadi minggu yg bz. Sorang staff g induksi, sorang lagi budak baru belajar. Patient pulak dijangka sangat ramai setelah berehat 2 minggu.

2. Weekend ni bekerja dua2 hari... Takde la penat tp penin kpala... dah lama tinggalkan hospital, kene keje kat bekalan wad, jadi haru biru.

3 comments:

Rauna_safia said...

congrats on ur achievement...not bad to have 19 followers & 101 entries...boleh dikatakan glemer jugak.....=)
good luck for everything u do...
(aku pun tgh tulis entri blog aku ni, cuma geram pic nak diupload x jumpe..nyesal burn lam cd)...huhuhuh

..blindart.. said...

huhuhu... selamat mencari gambar..

Lady Qay said...

rjin2 menulis lg lps nih..hehehe