01 February 2010

|Cak Doh Gong by Asuhan Seni (Gamelan)|

Salam....

Lama dah tak update pasal gamelan. Kali ni aku nak share ngan semua hasil persembahan bebudak Asuhan Seni. Dah lama try nak amik video, tp tak penah kesampaian. Semalam, masa praktis kat Istana Budaya, aku telah memaksa Cha Cha yg tak men (sebab dia dah join OTM) utk amik video mase kitaorg praktis. Sempat rakam 3 lagu je, dan aku baru sempat upload satu je kat youtube. Lama giler nak tunggu abih upload.

So terima lah persembahan yg tak seberapa dari kami.... (aku pakai bju hijau dlm video nih)



Nota Kaki

1. Praktis ni untuk malam perasmian Orkestra Tradisional Malaysia yang akan membuat persembahan kat Istana Budaya pada 5 dan 6 Feb 2010. So jemput la datang beramai2.

2. Besok cuti... yeay... Kalu ada mase, aku upload lagi 1 video.

6 comments:

Scarred Soul said...

Wahyun kat belakang...

LOL~~

..blindart.. said...

wahyun yg giler... huhuhuhu....

Rauna_safia said...

Lagu neh best....cuma perlu di sharpkan lg......;)

..blindart.. said...

mmg best... n mmg perlu bnyk practis pown... =p

Rauna_safia said...

=D

Bila perform neh?

..blindart.. said...

jumaat nih... sementara menanti ketibaan VVIP utk show Orkestra Tradisional Malaysia.