01 February 2010

|Kene Dera|

Salam....

Bukti 1

DSC_0650



Bukti 2

DSC_0645


Mangsa, of coz la aku. Mase kene tuh memang berdarah2 tak berhenti. Berlari2 aku pi toilet. Cari first aid kit, nak cari plaster, tp tak jumpa. So terpaksa la tekan ngan kain je sampai darah tu berhenti. Siapa punya kerja?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Budak ini....

DSC_0631
buat muka tak bersalah...


DSC_0635
seb baik la ko comel...


DSC_0640
bersedia utk beraksi lagi...



Semua gara2 nak bagi dia wangi la. huhuhuhu... Semalam aku mandikan si Mell ni. Malam2 plak tuh. Sebab dah busuk sangat. Hosmate aku pun dah bising2. Oleh kerana dia ada hair dryer, so aku mandikan la budak kecik ni. Masa nak blow bulu dia la nih aku kene cakar. Abih calar balar. Yang tangan kanan tu la yg agak dalam jugak. Tu tak masuk kaki aku yg dijadikan tempat dia main terkam2 dikala aku tengah baring sambil online. huuhuhu... Rupa2nya budak kecik ni takut ngan udara panas dr hair dryer tuh. Pelik n tak biasa kot. Takpe, lepas ni kalu nak keringkan bulu dia, aku ikat dua2 kaki dia... HAHAHAHAHAHAHA (gelak kejam)

Nota Kaki

1. Anak cik poteh dah mati seekor, so skang tgl dua je kitten.
2. Bercadang nak trade one of anak cik potehngan member aku. Nak bagi baka baru/kaler kat umah.
3. Besok kije... malsnyer.....

8 comments:

Rauna_safia said...

tu la...ko kena mandikan dia dengan penuh kasih syg....brlah dia x cakar ko....heheheh..

*btw, ko nye luka mcm seyes gak....aku klu tgk2 luke nih bimbang kena infection jek....jaga lek lok luke tuh...*gram negative bacteria suke tuh...;)

..blindart.. said...

nampak jer seyes... dramatik sket... luka tuh dalam 2 cm je. smalam lepas kne terus lalukan kat air sampai darah stop...

Rauna_safia said...

Lalukan kt air paip x menjamin x kena infection tu naza.....2cm agak dalam untuk bacteria penetrate your 1st line defense...(bg takut sket)....hehehe...

*tp, klu pas 2-3 hari nanti dah kering, ok la tu....=P (kire selamat ar)

thesweetlittlecat said...

dah agak.. kucing ko tak suke mandi kot???
my cats ok jer die, suke lagi die mandi.. hehehe.. takpe, mula2 mmg cmtuh.. ko kena mandikn die seminggu sekali, kasi wangi skit!

Lady Qay said...

lenkali ko pki la glove..takde la kena cakar...ko tak g cocok ke?bkn kalo kena gigit ke cakar ke kena cocok ka???

..blindart.. said...

Intan-2cm panjang le, bkan dalam... kalu 2 cm dalam kompen dah kene jahit dah...

Kiera-huhuhuhu... org ada kucing ke tau... hari tuh dia berkurap, tuh yg malas nak mandikan. Lepas injection hr tuh, kurap dia semua tanggal. tu yg bg mandi biar lagi bersih, biar lagi wangi... =p

Qay-Sama je. Kalau dah kuku kucing tuh, glove pon bleh tembus. Kene cocok ke? tak tau la plak....

lupie said...

What a gangsta!!!!
Tapi muka innocent aje ....

..blindart.. said...

lupie-very gangsta.... org duduk diam2 kat sofa pun dia terkam...