12 February 2010

| Pekak |

Pernahkah anda mengalami situasi ini?


dan situasi ini?



Jika anda selalu mengalami salah satu atau kedua-dua situasi di atas, ini bermakna anda PEKAK. Pekak atau deaf dalam bahasa omputih bermaksud tidak dapat mendengar sebarang bunyi. Tapi ada bermacam2 jenis pekak. nak tahu lebih lanjut, sila la klik link di bawah:




Cik puan punya belog merupakan bestfren aku mase kat UKM KL dulu. Skang pon masih bff gak. Cumanya tak de la selalu lepak sama2 macam mase study dulu. Dia skang amik Phd kat Bristol dalam bidang Audiologi. Balik tahun depan nanti dah ada title dr ler. Aku, ntah biler nak dapat title tuh. hahahah... So nak tau lebih lanjut pasal kurang pendengaran ataupun bahasa kasarnya PEKAK, boleh le klik link tadi yer.


Nota Kaki
1. Aku kadang2 pekak gak. Tapi selalunya buat2 pekak lagi2 mase bos tengah membebel. hahahaha
2. Besok kene kerja. Waaaaaa..... nak balik kampung, nak jumpa kucing2 aku yg lain mak ngan adik2 ku...

4 comments:

Rauna_safia said...

Alamak...kena cek betul2 neh byk kali tak guna perkataan 'what'...hahahha....

..blindart.. said...

hahaha... baik p cek... tp tak sure kat hospital kluang ada audiologist ke tak... =p

WanYgBest said...

alamak...aku rasa intro en3 ko lg best..aku ni mmg x reti menulis la..huhu..btw, thanks ateng..rindu nak lepak ngan ko..sob3

..blindart.. said...

hahaha... aku memikirkan intro tu sejurus aku baca en3 ko... huhuhuhu... takpe2... setahun tu kejap je...