27 February 2010

|Jalan2 Cari Pasal : Putrajaya Night Scene|


Salam....

Sambung entri yg lepas. Kali ni, share sket gambar pemandangan kat Putrajaya di waktu malam. Tak banyak gamba pon amik. Sebabnyer, tak bape nak suka amik gambo waktu malam. BTW, sesapa ada tips nak amik gambar waktu malam, bleh la share yer...


Menara Masjid Putrajaya, senja...

Masjid Putrajaya, Senja

Jalan Raya....

Jambatan dari Masjid Besi

Masjid Besi dari jambatan


City of Light...

2 comments:

paij188 said...

hei,

dropping by kononnye to enjoy ur photos, but maybe ko upload dekat FLICKR which happened kat UAE tak ade access nak masuk or banned by them. v=but saw a few of ur handyworks kt FB, Nicee!!!

Be sure to drop by if u're free.

xoxo

..blindart.. said...

hei... hei...

yup, aku gna flickr. upload direct lambat la. Guna Picasa plak, susah nak adjust dia punya size. Gambar biasa2 je. Tak penah masuk kelas pon. Banyak try n error... selalu2 la singgah...