10 February 2010

| Termenung |

Salam....

10/02/10, cantek kan tarikh hari nih. Tapi aku paling suke tarikh ni 20012001, birthday aku tahun 01. hahahaha... Berbalik pd tajuk. Termenung, sape yg termenung? Kucing2 aku ler. Apa? Ingat manusia jer yg bleh termenung tak caya tgk gambar kat bawah. so enjoy la gamba2 kucing2 ku yg comel2 ini....

stokin pun termenung sampai lentok2


kaler yang ku sangka betina... rupa2nyer jantan


sentot tengah termenung... kucing jantan yg pengecut...

bukti sentot yg penakut... kaler tak buat pape pon...


poteh... saje je letak gambar ni wp tak de kaitan ngan tajuk...

Nota Kaki
1. Dapat berita dr adikku, Taik Lalat (DSH) dah beranak. Tak tau la baby dia DSLH ke DSH...
2. Cik Tam yg mak aku pinjamkan kat kawan dia pon dah beranak 3 ekor....
3. Cik Intan-tak de citer baru pasal mell la, kecuali suka mengganggu aku ketika online. huhuhuh... ada citer baru pasal Mell aku update yer...

6 comments:

thesweetlittlecat said...

shomel!!!!!!!!!
suke2..

Lady Qay said...

bnyakkkk nyer kucingggggg....

..blindart.. said...

kiera-memang shooomellll...

qay-ni baru 4 ekor... nnti kalu ada mase, semua kucing aku letak dalam ni... =p

Rauna_safia said...

Wahhh....chomeynyerrrrrrrr......nak peluk2 kucing2 ni.....kucing mmg binatang yang paling comey dan manja.....Hilang stress tgk gelagat kucing...=)

sumijelly said...

chantik gmbr yg anda snap tu...lawa..
nampak mendamaikan jer bila tgk..
berlatarbelakang kehijauan ...sungguh damai.....

salam singgah dn ziarah

http://sumijelly.com

..blindart.. said...

sumijelly-thanks... tu semua gambar kat kg... keliling umah memang banyak pokok2...

rajin2 la datang ziarah...