03 August 2010

| Last day @ Columbus |

Salam...

Pejam celik, pejam celik dah hampir sebulan aku kat US. Rase cam kejap je mase berlalu. Hari ni hari terakhir kat Columbus, Ohio. Dalam mase kurang sejam lagi aku akan naik flight ke LAX sebelum meneruskan penerbangan ke Malaysia. Amik kesempatan update blog yg dah bersawang ni.

Dalam masa sebulan ni sempat la ronda2 Columbus. X sewa kereta pon sebab x konfiden nak drive kat us ni. So, pi jalan2 naik bas je. Mujur la sistem bas dia ok. On time je. So bleh la plan kalu nak keluar. Biasanya amik 1 day pass harga USD4. Ngan pass ni bleh naik mana2 bas. So senang sket.

Sebelum datang macam2 tempat plan nak pg. Tp apakan daya, ada sedikit masalah. Tapi at least sempat gak pi Washington. Dapat la jalan2 area DC tu. Sebab mase limited, so banyak dtg, tgk dan amik gambar je. Gambar2 nnti akan diupload bila smpi KL. Lappy adik aku ada problem sket. Lappy sendiri plak masuk sepital. Huhuhuh....

Ok la... Jumpa lagi dalam masa 22 jam lagi kat KLIA. Columbus-LAX=4 jam. Transit kat LAX untuk 4 jam sebelum naik MAS lagi 18 jam. Fuhhh... Letih duduk... Dijangka sampai KLIA pada 4/8/2010 @ 1230. Doakan aku selamat dalam perjalanan yang panjang... Adioss...

2 comments:

celine said...

Wah dah nk balik.. Sekejap je rasa ko kat sana.. Semoga slmat sampai ke tanah air yg terchenta ini.. Hehe..

..blindart.. said...

Alhamdulillah... Dah selamat sampai... Nak tdo sat sblm blk kluang... Weh, lma x ko cuti raya?