19 January 2009

.::shopping oh shopping::.

Weekend hr tuh aku p kl. Tujuan asalnya nak join mini reunion utk batch Pharmacy UKM05 ngan g practise gamelan. Tapi tau-tau je la. Bila dah sampai KL tuh, macam2aktiviti yang tak dirancang dibuat. Lagi-lagi shoping. Apa ingt orang lelaki tak suka shopping ke?huhuhu....

aksi2 pemain yg tak pro...

kasut yg cantek....

Plan cuma nak main boling je kat times square hari Sabtu tuh. Edu, pijon ngan shah join skali. Monc datang lewat sket. Ada temujanji lain. Lepas abih tuh, teman Monc cari barang kat Padini (Pavillion). tetiba aku plak yang ter shoping. Kat Padini beli t shirt sehelai. Pastu g Sungai Wang plak. Masuk ROMP, nampak jeans yang mmg aku dah lama nak beli. Apa lagi, try la satu. patu try lagi satu short. Akhirnya aku beli dua2 tambah lagi tali pinggang. huhuhuhu... Sungguh best. Walaupun duit habis, tapi rase puas bila dapat shoping sakan. Kesudahannya pukul 8 baru balik.

hasil tangkapan.... =p

Tapi aktiviti belum habis disitu. Malam tuh tgk wayang citer 'Bed Time Story' kat Pavillion. Aku suka la cerita ni. Kreatif n kelakar. Dia gabungkan realiti dengan fantasi. Watak paling aku suka, si guinie pig yang comel itu...

4 comments:

Mienamei said...

ko ni dh abes sale baru shopping :P
weh jom boling.. waaa rindunye kat boling..

..blindart.. said...

ada lagi la...
wp tak sale sangat...
huhuhuhu....
jom...

celine said...

waahh.. shopping hadiah birthday ke?? hehe..

bestnya main boling..
well, looks like u have very good friends there.. enjoy;)

..blindart.. said...

lebih kurang la...
actually utk b'day nak belikan untuk diri sendiri prime lens (50 mm) o new camera bag... tp tak sempat nak cari =p

yup... tuh yang sayang nak pindah tu...tempat baru(y plan nak pindah) pun ramai gak member, tp tak sebest derang la...