01 January 2009

aku dan tahun baru...

selamat tahun baru dan salam maal hijrah pada semua... setahun lagi kita masuk ke tahun yg baru. ini bermakna setahun lagi umur kita bertambah. hmmmm.... dah tua jugak aku ni ek. kalu kawen, dah dapat anak dah. huhuhuhuh.....

azam tahun baru? hmmmm... ntah la. aku jarang buat azam. aku lebih ska ikut pada keadaan dan masa. paling2 pun target apa yang aku nak buat, nak pergi untuk tahun ni. tapi untuk tahun ni, aku berazam nak start simpan duit bnyak. sebelum2 nih tak penah simpan (kecuali simpan ikut takaful). lagi.... nak belajar pasal photograaphy banyak2. nak gunakan nique aku sepenuhnya.
OK.... sampai entry seterusnya....

.....adios.....

8 comments:

Reds said...

Selamat tahun baru...

..blindart.. said...

tq...

celine said...

slamatt tahun baru gaks!!

celine said...

eh, bila nak kenalkan aku ngan nique nih??;p

..blindart.. said...

tgu next trip kita la... tgu org kuching buat plan g mulu... tp ntah bila.... berminat g taman negara tak?

celine said...

taman negara mana? mulu pun taman negara gak. ;p MINAAT! hehe.. nak wat plan ke?? best2nya..;)

zeela zainal said...

ko mmg dah tua.. kesian baru sedar.. haha.. terlepas sudah!

eMayuKie said...

selamat tahun baru, walapun dah terlambat, aku nk wish juga, huhu... part yg kalo kawen dah dpt anak, aku setuju sangat2, hehe... so, biler lagi nk menamatkan zaman bujang tu?! jawab jawab, jgn x jawab...